Menu

Huur een pizzabakker in


EEN PIZZABAKKER KOMT PIZZA'S BAKKEN MET ZIJN PIZZAKRAAM OF FOODTRUCK OP JOUW FEEST


Een all-in formule voor een volledig verzorgd pizzafeest

Wij komen met onze foodtruck naar je event op het afgesproken uur en brengen mee:

 • Verse pizzabodems & verse ingrediënten

 • Houtoven & alle benodigdheden

 • Pizzaschep – Pizzaborstel

 • Een erkende, professionele pizzabakker

 • Tent 3×3 meter (indien gewenst)

 • Buffettafel & voorbereidingsrekje

Je zorgt zelf nog voor:

 • Niets. Wij zorgen voor alles!


Vraag nu een offerte aan!Contact opnemen

Liever zelf pizza's bakken?

Hoeveel kost een pizzafeest?

Omdat elk feest specifieke vereisten heeft en op maat gemaakt wordt van de klant kunnen we geen copy-paste prijs aanbieden. Met onze gratis online offerte-aanvraag kun je wél meteen een prijs berekenen. Vraag nu jouw gepersonaliseerde offerte aan!

Offerte aanvragen

Hoeveel plaats is er nodig?

Optie 1: De pizzabakkers komen met een mobiele oven 70 cm breedte. De afmetingen van de oven zijn: breedte 70 cm, lengte 1m, hoogte 1m50. De oven staat op luchtbanden en kan vrij makkelijk verplaatst worden. Indien ze met een mobiele oven komen hebben zij een tentje bij van 3m op 3m dat zij graag opzetten.

Optie 2: Deze oven wordt meestal gebruikt voor indien je de pizza’s zelf wenst te bakken. De mobiele oven heeft een breedte van 50 cm en een lengte van 70 cm

Optie 3: De pizzabakkers komen met een oven geïnstalleerd in een aanhangwagen. De afmetingen van de aanhangwagen zijn: lengte: 4m50 inclusief dissel; breedte: 2m20. Ook moet je rekening houden met een zijklep die opengaat zodat de plaats in de breedte toch zeker 3m60 moet zijn.

Hoe zit het met voorschotten?

Je stelt uw vertrouwen in ons en wij in jou. We rekenen geen voorschot aan, ons e-mailverkeer is voldoende bewijs van overeenkomst.

Het regent. Feest verpest?

Valt wel mee hoor  Wij zijn voorzien op alles. Wij hebben zelfs een tent bij of een overdekte aanhangwagen. We moeten dan enkel de pizza’s een beetje droog transporteren naar uw gezelschap. Maar da’s zelfs nog gezellig.

Ik ben allergisch aan super veel. Help!

Da’s nu het voordeel van De Pizzaman. Alles is op maat. Wij bespreken elk detail van je feest op voorhand en zorgen ervoor dat je alles kunt eten – wees gerust. Geen rode plekken om u voor te schamen op uw werk maandag.

Is dat niet gevaarlijk, zo'n houtoven?

Nee hoor. Er is geen open vuur, dus uw kindjes gaan zich niet verbranden. Ook je nonkel Roger niet, zelfs niet na de tweede fles Montepulciano.

Is er elektriciteit nodig?

Onze houtoven heeft dat niet nodig. Verlichting hebben wij wel graag, dus als je feest ’s avonds doorgaat graag stopcontact beschikbaar hebben voor onze verlengkabel (wij brengen die mee).

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vul onderstaand formulier zo goed mogelijk in. Je ontvangt meteen een prijsbepaling per mail! Hoe nauwkeuriger je invult, hoe beter het formulier de prijs zal inschatten.

(indien u de datum niet kan aanduiden zijn we dan helaas al volledig volgeboekt)

Jouw gegevens

Jouw gasten

Om onze offerte op te kunnen maken vereisen we minimum 25 volwassenen OF 35 kinderen te gast op uw feest.

Jouw feest of event

Weet je de exacte locatie nog niet? Met een indicatie hebben we genoeg. Hou er enkel rekening mee dat de uitgegrijsde data volzet zijn.

Aanvullende info of special requests

De Pizzaman

Pizza
Pizza
Pizza

Waarom kiezen voor De Pizzaman?

Ongelofelijk lekker, een origineel idee voor je event... Bedenk dat alle zorgen uit handen genomen worden. Wat wil je nog meer?

 • DAGVERSE PIZZA’S

  We gebruiken enkel de beste verse ingrediënten voor onze pizza’s. Denk aan Italiaanse bloem ‘tipo 00’, San Morzano tomaten, buffelmozzarella D.O.P…

 • ELKE BEDENKBARE PIZZA

  Ruim assortiment aan verse pizza’s naar keuze belegd met vis, vlees en/of vegetarisch. Van traditionele margherita tot pizza carpaccio: we kunnen het allemaal!

 • TRADITIONELE HOUTOVEN

  Onze Italiaanse houtoven zorgt voor een knapperige bodem met onevenaarbare smaak, alsook voor gezelligheid tijdens jouw feest. Heb je er al zin in?

 • ALL INCLUSIVE

  De Pizzaman kan ook zorgen voor aangepaste wijnen, dessertjes, randgerechtjes. Onze formules zijn bespreekbaar tot in de kleinste details.

Vragen? Contacteer ons!