Menu

Doopfeest


MAAK VAN JE DOOPFEEST EEN PIZZAFEEST!

Verwen je gasten met heerlijk authentieke pizza’s uit de houtoven op jouw doopfeest. Een origineel idee voor een unieke gelegenheid als een doopsel!

De pizza’s van de pizzaman staan voor  kwaliteit, sfeer en gezelligheid!  Zowel voor grote als kleine groepen hebben wij de ideale formule voor u, gaande van 20 personen tot max. 1.000 personen.

Gedurende een vooraf afgesproken aantal uren maken wij een 12 verschillende soorten VERSE pizza’s in onze HOUTOVEN gaande van traditionele pizza’s (margherita, hawaï, vegetarisch, 4 kazen, salami, …) tot meer verfijndere pizza’s   (carpaccio van rundsvlees met rucola en parmegiano, ansjovis met artisjok, rivierkreeftjes,…).  Dus ook voor vegetariërs hebben wij een ruim aanbod.

Onze pizza’s worden rechtstreeks gebakken op de stenen vloer van onze houtoven wat zorgt voor een krokante korst over de hele bodem.

Wij leggen de nadruk op VERS.  Zo wordt de deeg steeds de dag zelf bereid met verse ingrediënten.  Ook werken wij met verse tomatensaus, verse kazen, verse groentjes, verse ananas,…

De pizza’s worden geserveerd in buffetvorm op een tafel die we zelf meebrengen en die dichtbij wordt gezet zodat iedereen op een aangename manier kan genieten van een stukje pizza.  De gasten kunnen dan passeren aan de tafel en krijgen een stukje opgeschept naar keuze.

Wij brengen zelf standaard kartonnen bordjes, servetten, verse kruiden en (pikante) olie mee, zodat er “uit het vuistje” gegeten kan worden. Onze hout gestookte mobiele ovens zijn gemakkelijk te plaatsen op alle locaties, ook voor de  moeilijk toegankelijke locaties

Twijfelt U nog?  Lees hieronder onze klantenbeoordelingen over onze pizza foodtruck bij hun doop of raadpleeg onze facebookpagina voor enkele onafhankelijke reviews over ons pizzakraam.

Pizzabakker inhurenZelf pizza's bakken

Terug naar overzicht

De Pizzaman

Pizza
Pizza
Pizza

Waarom kiezen voor De Pizzaman?

Ongelofelijk lekker, een origineel idee voor je event... Bedenk dat alle zorgen uit handen genomen worden. Wat wil je nog meer?

 • DAGVERSE PIZZA’S

  We gebruiken enkel de beste verse ingrediënten voor onze pizza’s. Denk aan Italiaanse bloem ‘tipo 00’, San Morzano tomaten, buffelmozzarella D.O.P…

 • ELKE BEDENKBARE PIZZA

  Ruim assortiment aan verse pizza’s naar keuze belegd met vis, vlees en/of vegetarisch. Van traditionele margherita tot pizza carpaccio: we kunnen het allemaal!

 • TRADITIONELE HOUTOVEN

  Onze Italiaanse houtoven zorgt voor een knapperige bodem met onevenaarbare smaak, alsook voor gezelligheid tijdens jouw feest. Heb je er al zin in?

 • ALL INCLUSIVE

  De Pizzaman kan ook zorgen voor aangepaste wijnen, dessertjes, randgerechtjes. Onze formules zijn bespreekbaar tot in de kleinste details.

Vragen? Contacteer ons!

Denk ook aan De Pizzaman voor uw: